HİNDİSTAN CEVİZİ EKMEĞİ

Özellikle kandida diyetinin vazgeçilmezi olan bu ekmek bol tereyağlı sabah kahvaltıları için muhteşem!

Malzemeler: 

1 su bardağı hindistancevizi rendesi

1 su bardağı yulaf kepeği

1 bardak kefir/yoğurt

Su

Yapılışı:

Çok basit! Malzemeleri karıştırın, suyu ekleyin ve çok sulu olmayan cıvık bir hamur elde edin. Bir gece önceden hazırlayacağınız bu hamuru oda sıcaklığında sabaha kadar bekletin. Ertesi sabah, iyice yağladığınız bir borcam içinde fırına koyun, önceden ısıtılmış fırında 150-200 derecede üzeri kızarana dek pişirin.

Afiyet olsun !

11749486_10155733943165507_956888685_n-2

11721279_10155733943020507_1810945633_n

11751378_10155733942920507_2023660308_n

11759686_10155733942860507_374242953_n

11733223_10155733942395507_2015754336_n

11756620_10155733954810507_299274871_n-2